Profiel

Trademark is een enthousiaste 6 mans Pop/Rock coverband van de Veluwe. Het ‘Handelsmerk’ van Trademark is een niet aflatend enthousiasme, afwisselend repertoire, meerstemmige zang en stevig en gevarieerde drums en gitaarwerk.

Trademark is veelzijdig met akoestische sessies op een bruiloft, bij het kampvuur, met blazerssectie op bruiloften, kroegen en tentfeesten.

Afgelopen jaar hebben we nog opgetreden met een wel heel grote blazerssectie namelijk het “Vaassens Fanfare Corps” die hun 110 jarig jubileum vieren. We zijn natuurlijk trots dat we dit jubileum met hen mee mochten vieren.

 

Coverbands zijn er in alle soorten en maten, maar er zijn maar weinig coverbands die net dat beetje extra hebben. Die moeiteloos klassieke popsongs en eigentijds rockwerk tot één naadloos, swingende geheel, vol herkenbare songs spelen, zonder dat het een al te voorspelbare, routineus gebrachte show wordt.

Trademark heeft niet alleen een heerlijk herkenbaar repertoire, waarbij Adele wordt afgewisseld met Guns ‘n Roses en zowel Katy Perry als Anouk de revue passeren, maar giet dat ook nog eens in een energieke live-show waarbij iedereen ogen én oren tekort komt.

Trademark doet wat u van een coverband mag verwachten: de mensen vermaken, de mensen aanzetten tot meezingen en de mensen aanzetten tot swingen, om iederéén een fantastische, onvergetelijke avond te bezorgen. Trademark is kortom de muzikale krent in de all-round-cover-pap, een uitermate feestelijke coverband met net dat beetje extra!

Trademark boeken? mail naar info@trademark-band.nl