Trademark & Muziekvereniging Prins Bernhard gaan op de poprocktoer

De repetities zijn in volle gang en de muzikanten van muziekvereniging ‘Prins Bernhard’ uit Emst, maar ook “Trademark” verheugen zich erop om iedereen zaterdag 30 november in de tot Poprocktempel omgetoverde gymzaal van dorpshuis De Hezebrink te trakteren op een muzikaal avondje van formaat.

Aan de hand van het thema Pop/rock is er, net als voorgaande jaren, gezorgd voor een gevarieerde, avondvullende avond die dit keer net wat anders dan anders van opzet is. De avond wordt verzorgd door Prins Bernard, Trademark en DJ Jurjen Weerts. Deze combi is nog niet eerder gedaan en het is dus echt eens iets anders, maar wel heel leuk.”,

Er zullen weer heel wat populaire klassiekers langskomen. Trademark zal zowel samen met Prins Bernard maar ook solo als band optreden. Na afloop van het concert geeft Trademark nog een After Party van 2 sets waardoor jullie de voetjes van de vloer en de heupjes heen en weer kunnen laten gaan. Natuurlijk is er ook tijd om lekker te kijken en te genieten van de muziek

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaart a €5,- zijn te verkrijgen bij Spar van Loo in Emst of via pr@prinsbernhardemst.nl. De aanvang op 30 november is om 19.30u in de Hezebrink in Emst.

Geef een reactie

Commentaar
Naam*
Mail*
Website*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.