Rock for Serious Request

Trademark speelt 17 december samen met de JPR Strinxband voor een goed doel. We komen in actie voor 3FM Serious Request!

 

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn en ook wij dragen ons steentje bij. Dat doen we door de volgende actie uit te voeren: Lekker Rocken voor een goed doel met Rockbands Trademark en de JPR Strinxband.

Het evenement vindt 17 december vanaf 14:30 plaats in de de Middenstip, Hoofdstraat 46, 8162 AK Epe.

Steun je onze actie? Kom dan naar de Middenstip voor een middag onvervalste muziek en doneer ter plaatse bij binnenkomst.

Ben je verhindert, of wil je sowieso bijdagen, dan kun je ook  doneren door op onderstaand logo te klikken. Je wordt dan naar onze speciale Serious Request doneer pagina doorgelinkt waar je vervolgens via de ‘Doneer’ knop kunt bijdragen aan de actie. Met de knop “Donatieverzoek” kun je vrienden uitnodigen en met de knop “Deel Actie” kun je de pagina met vrienden delen. Bedankt alvast!

2 tot Rock for Serious Request reacties

  • Jan

    Prachtig initiatief!?

  • Yvonne

    Heerlijk middagje Rocken in EPE ! Super !

Geef een reactie

Commentaar
Naam*
Mail*
Website*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.