Trademark Eindfeest Wilhelminavereniging 29 april

Het programmaboekje is uit!

Hieronder de tekst uit het programmaboekje wat in meerdere winkels in Epe te verkrijgen is:”En feest gaat het zeker worden met Trademark! Trademark is een enthousiaste 6 mans Pop/Rock coverband van de Veluwe. Het ‘Handelsmerk’ van Trademark is een niet aflatend enthousiasme, afwisselend repertoire, meerstemmige zang en stevig en gevarieerde drums en gitaarwerk. Trademark heeft niet alleen een heerlijk herkenbaar repertoire, waarbij Adele wordt afgewisseld met Guns ’n Roses en zowel Katy Perry als Anouk de revue passeren, maar giet dat ook nog eens in een energieke live-show waarbij iedereen ogen én oren tekort komt.
Trademark doet wat er van een coverband mag worden verwacht: de mensen vermaken, de mensen aanzetten tot meezingen en de mensen aanzetten tot swingen. Een spetterend eindfeest als afsluiting van de Oranjeweek.”

Kijk ook even op http://wilhelminaverenigingepe.nl/index.php/feesten

 

Geef een reactie

Commentaar
Naam*
Mail*
Website*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.