Trademark speelt 29 april op het Oranjefeest in Epe!

 

Hallo allemaal,

Trademark is dit jaar weer eens live te zien in de feesttent in Epe. We spelen er zaterdagavond 29 april en hebben er enorm veel zin in. We zijn blij dat we in de tent in ’t Loeffpark de mogelijkheid hebben om weer voor een groot publiek te spelen. We zijn alvast begonnen aan het repertoire voor het feest. Het wordt weer een mooie mix van stevig tot dansbaar en van sixties tot heden. Noteer de 29e april alvast in je agenda, dan maken we er samen een mooi feest van.

Tot Dan!

1 tot Trademark speelt 29 april op het Oranjefeest in Epe! reacties

  • wian

    het is een feest als trademark is geweest muziek voor jong en oud

Geef een reactie

Commentaar
Naam*
Mail*
Website*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.