Overig nieuws….

Epe 18 september 2016

Was weer een geslaagd tentfeest in Wenum-Wiesel. We kwamen wat later aan het spelen door de vele gezellige spelletjes die waren georganiseerd, maar dat mocht de pret niet drukken.
De finale was fantastisch, het publiek deed onmundig hun beste.
Publiek, en organisatie bedankt!

Epe 14 juli 2016

donderdag 1 september gaan we naar het Oranjefeest Wenum-Wiesel voor een lekker avondje feesten. We hebben er nu al zin in en zijn bezig met de voorbereidingen.
Meer info op deze en de Oranjefeest Wenum-Wiesel website volgt binnenkort. Noteer 1 september al vast in je agenda!
Tot dan

Epe 14 juli 2016

Ondanks de regen toch een hele leuke avond bij Hoenderpop gehad! Helaas had het slechte weer wel invloed op het bezoekersaantal maar dat maakte voor ons de avond niet minder gezellig! HAJO bedankt en wie weet tot volgend jaar!

Epe 14 juli 2016

Het Wissels tentfeest was geweldig. De weergoden waren ons goed gezind en in de tent was er sprake van “tropische sferen”, zand op de grond, en feestelijk geklede gasten die er allemaal enorm veel zin in hadden. Ook de organisatie liet van zich horen met knetterende motorzagen en nam het publiek mee in een aanstekelijke polonaise. Dit feestje smaakte naar meer…
check de fotopagina om sfeer te proeven.

Epe 25 april 2016

zaterdag 28 mei is trademark weer live te zien op het wissels tentfeest. Het feest begint om 19:30. Check Evenementen op de Coverband Trademark pagina om je aan te melden. We hebben er allemaal ontzettend zin in Tot dan!

Epe 24 april 2016

Trademark heeft weer ontzettend genoten van het 110 jarig jubileumconcert
samen met het Vaassen Fanfare Corps. Trademark trad weer in XXL
formatie op maar dan wel met een heel grote blazerssectie. Het Vaassens
fanfare corps had een zorgvuldige selectie gemaakt van pop en rock
nummers voor jong en oud. Oude rockers van Led Zeppelin, Deep Purple en
Queen kwamen langs maar ook The Beatles, Guns ’n Roses, Tina turner,
Kiki Dee en more. Het publiek was heel enthousiast en bedankte Trademark
en het Vaassens Fanfare Corps met een staande ovatie.

Epe 12 september 2014

Vandaag werden wij allen blij verrast met het heuglijke feit, dat onze Anouk en haar Jeroen trotse ouders geworden zijn van een prachtige dochter genaamd Nora!!!! Ook zus Vanna is superblij.

PROFICIAT NAMENS DE HELE TRADEMARK CREW EN AANHANG!!!!!!!!!!!

Epe 6 september 2014

Volgende week is het zover! Rockenbroekerfeest 2014 (5 de editie alweer).
Wil je nog kaarten, email dan naar info@trademark-band.nl en ze worden komende week verspreid.

Epe 1 september 2014

Foto’s van ons optreden op het Huwelijksfeest van Marco en Ulrike staan online.
We kijken terug op een zeer geslaagd optreden. De voetjes gingen al snel van de vloer en in de kleine uurtjes ging het dak er af.
Marco en Ulrike bedankt voor het fantastiche feest!
Overigens, we werden gastronomisch zeer goed verzorg door Hofstede De Middelburg

Epe 10 juli 2014

5 juli weer een thrilling optreden op het brookfeest te Markelo gehad. Thrilling omdat er die avond eerst voetbal (Nederland – Costa Rica) werd gekeken. We dachten: “oh dat is 12 uur afgelopen” maar het werd een verlenging, penalty’s en daarna een juichende tent nadat Keeper Tim Krul twee ballen tegenhield godzijdank. Iedereen in een euforische stemmig dus meteen het podium opgeklommen om het feestje meteen in te koppen. Lekker twee uur achter elkaar doorgespeeld met een heerlijk enthousiast publiek.

Brookfeest bedankt voor de hapjes en drankjes tijdens de wedstrijd.
Publiek bedankt voor de goede sfeer

Epe 6 juli 2014

Dijkweide pop was fantastich. Het weer werkte perfekt mee, met een lekker zonnetje chillen op de dijkweide met goede muziek. Trademark speelde als afsluiter en de voetjes kwamen weer lekker van de vloer, eh het gras. Als verrassingsact kwam Jan Mulder nog op het podium met sax om o.a One step beyond van Madness met ons mee te blazen. Dit werkte erg aanstekelijk en de grasvloer stroomde al rap vol.<br><br>. Organisatie,Jan Mulder en Publiek bedankt!

Epe 1 juni 2014

1e pinksterdag 8 juni staat Trademark op Dijkweidepop. Trademark heeft er bijzonder veel zin in. Als het weer mee zit staan we lekker op een Buitenpodium. Enne, Trademark heeft nog een muzikale verrassing….

Hieronder het bericht van de organisatie. Check ook www.wilpsvolksfeest.nl

Soms is het leuk om iets uit het verleden weer eens opnieuw in te zetten. Zo hebben we besloten om Dijkweidepop weer uit de kast te trekken. Wat moet je je hierbij voorstellen? Een aantal lokale en regionale bands krijgen ruim 1 uur de tijd om zich te presenteren en de aanwezigen te vermaken met hun optreden. Als het weer het toe laat, zal alles op een groot buitenpodium gaan plaatsvinden, anders gaan we natuurlijk gewoon de tent in.

Let op: de begintijd van 14.30u is een indicatie. De daadwerkelijke aanvang kan mogelijk iets later liggen.

In totaal zijn 4 bands vastgelegd voor deze muzikale middag!

Me & My Friends

Sticky Loose

The Woof

Trademark

De coördinatie, techniek en facilitaire zaken rondom Dijkweidepop liggen in de professionele handen van Jan Mulder Evenementenprodukties.

We denken deze laatste dag van het Wilps Volksfeest rond 21.00u af te sluiten.

De entree is geheel gratis deze zondag.

We zien je dan, we hebben er zin in!

Epe 01 april 2014

Speciaal voor het goede doel, stichting Roparun, zal er op zaterdagavond 12 april een benefietavond georganiseerd worden in de Blue Sky in Emst. Pop/Rock coverband Trademark zal op deze avond een spetterend optreden geven. Naast het optreden van coverband Trademark is er een DJ, kunnen er uiteraard verzoekplaatjes aangevraagd worden en zal er een verloting zijn met als hoofdprijs een ballonvaart.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Vorig jaar is een groot deel van de opbrengst gebruikt voor het onderhouden van diverse hospices.

In estafettevorm gaan de 8 hardlopers van het Roparunteam 21018dagen bestaat uit lopers, fietsers en verzorgers uit Vaassen, Epe en Apeldoorn van Hamburg naar Rotterdam. Maar liefst 520 km lang zullen de deelnemers van het Roparunteam 21018dagen zich in gaan zetten tijdens het Pinksterweekend. Op diverse manieren zal het team proberen met acties geld op te halen voor het goede doel, mensen met kanker. Hierbij te denken aan lotenverkoop, een benefiet diner en Pie’s verkopen op Vaasaqua . Twee jaar geleden is het team er in geslaagd ruim € 21018 op te halen en hopelijk lukt dit komend jaar weer. Wilt u ons ook financieel bijstaan? www.21018dagen.nl

Kaartjes voor de benefiet avond zijn voor € 5 in de voorverkoop te koop bij een van leden van team 21018dagen, bij FIFTY8 Lifestyle aan de dorpsstraat 73 A en FysioPlusEpe, Hardenbrink 7 in Epe.
De Blue Sky is geopend van 21.00 uur Kaarten zijn ook aan de deur te koop maar vol=vol.
Locatie: Blue Sky Emst, Hoofdweg 32, Emst

Start datum/tijd: 12-04-2014 21.00
Eind datum/tijd: 13-04-2014 03.00

Epe 8 december 2013

21 december speelt Trademark op een “Christmas Party” in Bar Dancing the Blue Sky in Emst. De Bar Dancing is speciaal open die avond voor een benefietavond met als doel “stichting Sidney and friends”.

Deze stichting wil zich inzetten voor het welzijn van meervoudig complex gehandicapte kinderen en jong volwassenen in de regio Apeldoorn. kijk op de website voor verdere informatie www.stichtingsidneyandfriends.nl . Hier vind je ook een donateurs formulier als u bijv. jaarlijks de stichting wit steunen met een bedrag naar eigen keuze, daarnaast zijn er ook filmpjes van het huifbed rijden te zien waarvoor het geld wordt ingezameld.

“Geef en Geniet” is het motto van de Christmas party 2013 op zaterdag 21 December vanaf 20:30 (VOL=VOL), voor het entree geld van € 5,= ontvangt u: Optreden van coverband Trademark, heerlijke dansmuziek uit de jaren 80-90, Skihut met Nederlandstalige muziek en ook aanwezig Dennis Dijkhof van “Smaakvol” Vaassen voor lekkere hapjes.

We zien je dan, we hebben er zin in!

Epe 5 januari 2013

Gratis kaartjes voor het het Rock evening evenement?

Meld je aan voor 12 januari bij het Rock evening evenement op de Coverband Trademark Facebook pagina en je maakt kans op een gratis entree kaartje ter waarde van 5€. Er worden in totaal 5 gratis kaartjes beschikbaar gesteld die onder de deelnemers van het Facebook Evenement worden verloot

Be there, Don’t miss it!

Epe 4 december 2012

Trademark heeft de afgelopen 2 maanden op een drietal bruiloften gespeeld. Er waren speciaal voor de gelegenheid een aantal nieuwe nummers op de setlijst gezet.

Trademark begon met een 25 jarig huwelijk waar niet veel werd gedanst maar wel nadrukkelijk werd genoten van de muziek. Wij hadden er zin in en Trademark kreeg veel positieve reakties voor de goede muziek. Daarna een 12,5 jarig huwelijk gedaan met een heel bijzondere mix van muzieksmaken. De bruid houd van Rammstein, Rage against the machine dat soort werk. De bruidegom houdt van piratenmuziek. We hebben van Frans Duits, Hazes, Jovink, Earring, Adele, Di-rect, Anouk, Rage Ainst the machine, Blur, Linking Park tot Rammstein gespeeld en wat was het resultaat? De hele avond de dansvloer vol met hele enthousiaste gasten en bruidspaar. Was heel geslaagd.

Vorige week hebben we op een huwelijksfeest gespeeld en dat was wel heel bijzonder. De lokatie was al sprookjesachtig in Vaassen in ’t Koetshuis bij Kasteel de Cannenburgh. We hebben inclusief crew na het opbouwen heel lekker getafeld. Er werd ons een heel erg lekker biefstukje met garnituur voorgeschoteld. Ook de muzikale setting was bijzonder. Het bruidspaar wilde Trademark met Blazers en daarnaast was het publiek ook nog eens fantastisch. Bij het eerste nummer de dansvloer vol en dat tot het einde. Na een paar toegiften de finale met Hazes en daarna nog Amy Whinehouse’s Valerie met de dochter van het bruidspaar gespeeld. Wat kon die meid zingen zeg! fantastisch!

Alle bruiden en bruidegommen bedankt voor de superfeesten!
Terugkijkend op 3 hele mooie optredens.

Groet Trademark

Epe 1 oktober 2012

Rockenbroekerfeest video’s online op Youtube!

Rockenbroekerfeest was weer fantastisch!
Hoe leuk het was kun je zien op ons videokanaal op Youtube.
Ga naar youtube en zoek naar “rockenbroekerfeest 2012”
of zoek naar ons Youtube kanaal “trademarktheband”.

Veel kijkplezier!
Je kunt natuurlijk ook hieronder klikken:

Epe 15 september 2012

Rockenbroekerfeest 4e editie

Rockenbroekerfeest was weer fantastisch. Vele positieve reakties uit het publiek gehad voor ons optreden en Publiek bedankt voor het gillen, joelen, springen, dansen, meezingen, gek doen en nog veel meer.
We hebben er samen weer een onvergetelijk Rockenbroekerfeest van gemaakt. Bedankt!

Vaassen 9 juni 2012

Akoestische sessie Agios Kampweekend

Trademark is voor de derde keer gevraagd een akoestische sessie te doen op het kampweekend van gymnastiekvereniging Agios. Dit keer viel het samen met de voetbalwedstrijd Nederland – Denemarken waarvan we inmiddels de afloop weten, . Allemaal in ’t oranje en met goede zin eerst even samen voetbalkijken, lekker BBQén en daarna naar ’t kampvuur. Met een prachtig weertje erbij was het weer heel gezellig bij het kampvuur. Trademark had speciaal voor de leeftijd 8-14 een aantal pakkende nummers ingestudeerd. De meest populaire nummers waren wel Nossa van Michel Telo, I will follow van Triggerfinger en als klap op de vuurpijl 2 nummers van Gers Pardoel.. Vooral spring maar achterop nodigde het publiek uit even met de fiets rond het kampvuur te rijden. Was weer zeer geslaagd en gezellig.

Geef een reactie

Commentaar
Naam*
Mail*
Website*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.